Skip to Content

beeld en geluid

Op zaterdag 13 maart heeft Bill Brookers in studio De Paet de hele dag gewerkt aan Nobody's Business if I do, en een eerste voorzichtige opname gemaakt. Het wordt mooi!

En... besloten is dat het een echte CD gaat worden waar we aan werken, niet alleen een verzameling nummers op deze site. Dat wordt dus nog even geduld oefenen, beste bezoekers, want die CD gaat u dus verder pas horen als hij helemaal af is!

De nummers die er op gaan komen zijn voor een deel nieuw in het BBJB-repertoire (Nagasaki, Everyone Says I Love You) en voor een deel juist echte BBJB-klassiekers (Come on in, Stewball) die eindelijk worden vastgelegd. En hoe!

Wel hebben we afgesproken, tot troost van de ongeduldige bezoeker, dat éérst de CD wordt afgemaakt, voordat we aan een filmpje gaan beginnen.

De volgende bijeenkomst is op 17 april te Zutphen.

Wim heeft voor de nieuwe CD al zo'n negen nummers opgenomen, en werkt met Henk en Joost aan de mixage. Voor de nummers die nog volgen hebben we allereerst nog eens in de oude doos gekeken. Wat een prachtnummers zijn daar toch te vinden: Black Dog, Please do'nt talk about me when I'm gone, Overseas Stomp, Son Brimmers Blues, noem maar op. Dat wordt nog lastig kiezen. En wat dacht je bijvoorbeeld van deze hele oude Brownskin Mama (opname: Lijnbaan 30 april 1971) ?

MP3: 

It look's like you don't have Adobe Flash Player installed. Get it now.

Tagged in: