Skip to Content

EEN ZONNIGE REPETITIE TE ZUTPHEN

 

Voor het hele bericht, klik rechts onderaan op Read more !

 

Op zaterdag 17 april 2010 werd er gerepeteerd te Zutphen. Het was een prachtige, zonnige dag, de stemming was opperbest, en we hebben hard gewerkt. Henk had weer een nieuwe, keurige indeling rond gestuurd van Nobody's  Business. Volgens sommigen ziet zo'n papier er uit als een verzameling chemische formules, maar het werkt prima. Op het filmpje kun je zien hoe we voorzichtig en nog een beetje stijfjes de formules uitwerken.... Leonard en Joost hebben hun solo'tje kennelijk nog niet in de vingers, maar verder wil het wel lukken.

Ook hebben we gewerkt aan Black Dog - waar niemand na veertig jaar de tekst al helemaal van bleek te kennen, en aan Paddlin' Madelin Home, ook een oude bekende.

Tenslotte hebben we wat verkennende rondjes gedaan van Keep Your Eye in the Sky. Voor ons een nieuw nummer, dat er veelbelovend uitziet. Daarmee hebben we de titels voor de nieuwe CD wel rond. 

Verder heeft Laura de beloofde nieuwe staatsieportretten gemaakt. Zodra we de mooiste uitgekozen hebben verschijnt er een nieuwe groepsfoto op de site, en de ook de portrettengalerij op de bio-pagina wordt vervangen. Behalve van onze koppen heeft Laura ook foto's van onze handen gemaakt. Ze zien er prachtig uit - dank je wel Laura! 

Bij de volgende bijeenkomst gaan er weer opnamen gemaakt worden. Dat zal zijn op 22 mei in studio de Paets in Rotterdam.

Tagged in: