Skip to Content

TWEE GESLAAGDE NIEUWE OPNAMES

 

Op zaterdag 22 mei 2010 heeft de BBJB in studio De Paet in Rotterdam weer hard gewerkt aan zijn nieuwe CD. Twee nummers werden tot ieders tevredenheid opgenomen. Eerst het aloude Paddlin' Madelin Home, dat al eindeloos op het repertoire staat - getuige o.a. de video-opname hierboven die Wim de Wit daarvan maakte in jazzclub Razzmatazz in Oost-Souburg in 2001. Maar zo mooi als het nu geworden is, kenden we het nummer nog niet...

Leonard was zijn slide-whistle vergeten, dus hij heeft het op tin whistle gespeeld. Weer eens wat anders, en minstens zo mooi.

Black Dog (Blues) stond ook op het programma, maar dat wilde op een of andere manier nog niet zo lukken. Misschien meer een nummer voor een live-opname met publiek enzo.

Maar tenslotte hebben we Nobody's Business, waar we vorige keer al zo hard aan gewerkt hadden ook nog prachtig opgenomen. Jeroen, Henk en Leo voegden als finishing touch een gevoelig koortje toe. Het is desondanks heel mooi geworden....

 

 

Het mix-team (Wim, Henk, Joost) kan aan de slag. Voor het overige is het nu even zomervakantie. In september verder....

Intussen wordt op de site ook gewerkt aan de publicatie van andere prachtvolle opnamen van Wim de Wit uit Razzmatazz. Blijf de komende weken letten op de audio/video pagina!

Tagged in: