Skip to Content

News & Plans

beeld en geluid

Op zaterdag 13 maart heeft Bill Brookers in studio De Paet de hele dag gewerkt aan Nobody's Business if I do, en een eerste voorzichtige opname gemaakt. Het wordt mooi!

En... besloten is dat het een echte CD gaat worden waar we aan werken, niet alleen een verzameling nummers op deze site. Dat wordt dus nog even geduld oefenen, beste bezoekers, want die CD gaat u dus verder pas horen als hij helemaal af is!

MP3: 

It look's like you don't have Adobe Flash Player installed. Get it now.

geplande opnames

Op zaterdag 13 maart 2010 wordt er weer gewerkt in De Paet in Rotterdam.

Henk heeft een nieuw arrangement voorbereid van Nobody's Business if I Do. Weer zo'n nummer dat we al heel lang spelen, maar nooit op de plaat hebben gezet. Wie herinnert zich niet het (mee)slepende begin met het sonore stemgeluid van Frans Schoonen...

MP3: 

It look's like you don't have Adobe Flash Player installed. Get it now.

de site is voorlopig klaar

Zo, voorlopig is de site even klaar. Nou ja, er kan nog hier en daar iets verbeterd worden of stilletjes toegevoegd, maar totdat de nieuwe CD er is komen er even geen grote veranderingen meer.

Wel zullen we proberen op déze bladzijde met Nieuws en Plannen telkens te vertellen hoe het er mee staat. Een kort verslagje van elke repetitie bijvoorbeeld, een leuke nieuwe foto, dat soort dingen.

Heb je trouwens gezien dat je onderaan links op deze bladzijde je kunt abonneren op een RSS-feed van de BBJB, zodat je al het nieuws meteen te lezen krijgt?

Nieuwe staatsieportretten in april

Tja, de plannen behelzen in de eerste plaats deze website goed in de lucht te krijgen. Daarvoor moeten nog veel nieuwe foto's, filmpjes en geluidsopnames gemaakt of uitgewerkt worden. Recent foto-materiaal hebben we bijna niet, dus daar wordt nu voor gezorgd. Laura gaat in april nieuwe staatsieportretten van ons maken. En ook zijn er gevorderde plannen voor een YouTube-fimpje van één van onze nummers. Dat gaat wellicht ook nog deze zomer gebeuren.

MP3: 

It look's like you don't have Adobe Flash Player installed. Get it now.

Syndicate content